Mijn naam is Luuk van den Eijk. Oprichter van Orator Tenderstrategie & Training. Samen verrassen, verleiden en veroveren we jouw klant.

Als gedreven pitchmaker is het mijn missie om mensen en bedrijven te helpen het beste uit zichzelf te halen. Zodat zij dit op een authentieke manier aan anderen kunnen overbrengen. Bijvoorbeeld in een overtuigende presentatie of een winnende tenderaanbieding.

EMVI-strategie

Na een carrière in o.a. de projectontwikkeling en de reclame-industrie, stapte ik over naar de bouw- en infrawereld. Daar ontdekte ik dat het proces om te komen tot een winnende strategie en een overtuigende propositie bij aanbestedingen, vaak dezelfde ‘hik-ups’ laat zien. Zo krijgt het vaststellen van een winnende EMVI-strategie met bijbehorende strategische keuzes en topmaatregelen aan het begin van het tenderproces, vaak te weinig aandacht. Hierdoor blijven de projectaanpak en de structuur van de aanbieding tijdens het proces zweven: er ontbreekt een duidelijke blauwdruk voor een winnende aanbieding. Waardoor de geboden kwaliteit door de klant onvoldoende wordt (h)erkend en beloond. Ik heb me vaak afgevraagd hoe ik kon bijdragen om dat probleem op te lossen. Als me dat lukte, zou het tenderproces immers een stuk efficiënter worden en de kans op winnen veel groter?

KANS Methode 2.0

Mijn KANS Methode 2.0 voorziet in een stapsgewijze aanpak om vanuit het perspectief van de klantvraag en de visie van de ervaren expert, klanten te verrassen, verleiden en veroveren. Met een heldere visie, duidelijke keuzes, een logische en begrijpelijke aanpak en: met klinkend resultaat. Ik help je graag bij een strategische project-start-up, om samen met je team te brainstormen over doelen, gevraagde kwaliteit, strategische keuzes en sprekende effecten. Maar ook bij reviews, het finaliseren van de inschrijving en het voorbereiden van interviews bij of een presentatie aan je klant.

Handboek EMVI nieuw

Bestel het Handboek EMVI-Engineer. Nu tijdelijk met 10% korting.

Als Tender specialist wil je uitsluitend winnende EMVI plannen schrijven. Het Handboek EMVI- Engineer helpt je om – met behulp van de KANS Methode 2.0 – in vier eenvoudige stappen tot een winnende inschrijving te komen. Van visiebepaling en maken van strategische keuzes, benoemen van topmaatregelen en gevalideerde resultaten tot een heldere planpitch en blauwdruk van de aanbieding. Bestel het Handboek EMVI- Engineer nu tijdelijk met korting voor € 44,95 (i.p.v. 49,95) incl. BTW en verzendkosten of download eerst een voorproefje. Na de ontvangen betaling sturen we je bij je bestelling een persoonlijke link naar de online-videotraining ‘Zo werkt de KANS Methode 2.0’.

Al jaren laat Luuk ons steeds weer opnieuw zien dat zijn werkwijze vanuit het ‘verleiden en verrassen’ niet alleen ons als Van Gelder positief raakt, maar vooral ook onze opdrachtgevers. Al jaren hebben wij daarom een succesvolle samenwerking, gebaseerd op zijn KANS Methode 2.0. Daarnaast is Luuk ook een kritische sparringpartner die niet schroomt zijn mening te geven om uiteindelijk met elkaar winnend te kunnen zijn.

Henk Brouwer, Commercieel directeur Aannemingsmaatschappij Van Gelder

Samen verrassen, verleiden en veroveren?

Orator helpt organisaties bij het winnen van aanbestedingen, leidt EMVI-Engineers op en maakt ze wegwijs bij het schrijven van onderscheidende EMVI-plannen. Samen verrassen, verleiden en veroveren we jouw klant.