De hit-rate van een organisatie verbeter je niet alleen door medewerkers kennis en tools aan te bieden. Je hebt ook een cultuur nodig waarin mensen willen winnen en het een sport vinden om zich oprecht  in de wensen en ambities van klanten te verdiepen. Maar: technische specialisten vinden dat soms moeilijk! Inspireer ze met een luchtige, speelse workshop van Orator.

‘Make-it or Break-it’

Deze workshop/seminar-act vergelijkt het voeren van een gesprek of geven van een pitchpresentatie met het afleggen van een vaarroute, zoals ook de ‘onzinkbare’ Titanic dat ooit deed. Ben jij de trotse of pedante reder die ten onder gaat omdat hij vergeet om ook onder de waterlijn te kijken? Ben jij onbewust misplaatst trots of heb je onterecht last van valse schaamte? Ga jij het kortom bij je pitchpresentatie maken of verknallen?

Deze interactieve workshop neemt je in 5 stappen mee van afmeren naar aanmeren. Samen maken we gebruik van een online digitaal platform, waarop alle deelnemers met de smartphone in de hand, realtime scores met elkaar delen. Dat leidt soms tot verrassende, komische inzichten over eigen communicatie- en presentatievaardigheden.

Je ontdekt wat belangrijk is in klantcontact en persoonlijke communicatie en toetst jezelf met op persoonlijke skills in winnend vermogen. Deze workshop duurt een dagdeel en kan in ingekorte vorm ook worden ingezet als seminar-act.

Werkboekje met handige tips & trics

‘No Panic, ik test mijn Titanic’ is ook een werkboekje over de meest voorkomende valkuilen bij het geven van presentaties aan klanten. Het leest gemakkelijk weg en de meer dan 150 tips zijn snel terug te vinden. Bij een lastige dialoog of presentatie in het vooruitzicht kun je je dus snel wapenen met handige tips & trics. Bestel het werkboekje voor € 24,95 incl. BTW en verzendkosten of download eerst een voorproefje. Deelnemers aan een workshop of seminar-act van Orator, krijgen een korting van 25%.

No Panic Ik Test Mijn Titanic

Ik ken Luuk vanuit verschillende grotere tenders, waaronder een reeks natte infra projecten met een omvang orde grootte 50 MEuro. Zelf heb ik het genoegen gehad om samen te werken op de winnende tenders SHERPA-IJsselmeergebied en Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen (GOBS) in de Provincie Flevoland. Luuk is een creatieve en ervaren communicator, maar ook een prettig persoon die je graag als kernteamspeler wilt inzetten. Als ik zijn aanpak kort mag samenvatten zou ik zeggen: maatwerk tot succes.

René Esser, Projectmanager Croonwolterendros

Samen verrassen, verleiden en veroveren?

Orator helpt organisaties bij het winnen van aanbestedingen, leidt EMVI-Engineers op en maakt ze wegwijs bij het schrijven van onderscheidende EMVI-plannen. Samen verrassen, verleiden en veroveren we jouw klant.