De hit-rate van een organisatie verbeter je niet alleen door medewerkers kennis en tools aan te bieden. Je hebt ook een cultuur nodig waarin mensen willen winnen en het een sport vinden om zich oprecht  in de wensen en ambities van klanten te verdiepen. Maar: technische specialisten vinden dat soms moeilijk! Inspireer ze met een luchtige, speelse workshop van Orator.

Workshop ‘No Panic, ik test mijn Titanic’

Deze workshop vergelijkt het voeren van een gesprek of geven van een presentatie met het afleggen van een vaarroute, zoals ook de Titanic dat ooit deed. Ben jij de trotse reder die ten onder gaat omdat hij vergeet om ook onder de waterlijn te kijken? Deze interactieve workshop neemt je in 25 stappen mee van vertrekpunt naar een veilige eindbestemming. Je ontdekt wat belangrijk is in klantcontact en persoonlijke communicatie en toetst jezelf met een individueel score-formulier op persoonlijke skills in winnend vermogen. Deze workshop duurt een klein dagdeel en is geschikt als mini-training voor groepen tot 10 deelnemers.

Werkboekje met handige tips & trics

‘No Panic, ik test mijn Titanic’ is ook een werkboekje over de meest voorkomende valkuilen bij het geven van presentaties aan klanten. Het leest gemakkelijk weg en de meer dan 150 tips zijn snel terug te vinden. Bij een lastige dialoog of presentatie in het vooruitzicht kun je je dus snel wapenen met handige tips & trics. Bestel het werkboekje voor € 24,95 incl. BTW en verzendkosten of download eerst een voorproefje. Deelnemers aan een workshop of seminar-act van Orator, krijgen een korting van 25%.

No Panic Ik Test Mijn Titanic

Seminar-act ‘Make-it or Break-it’

Make-it or Break-it is een light versie van de No Panic-workshop. Ook hier gaat het om het ontdekken van valkuilen en kansen in het omgaan met klanten. Het tempo is wat sneller, infotainment is hier vooral ook entertainment. Het scoreformulier is verruild voor een interactief digitaal platform, waarop de deelnemers met de smartphone in de hand, scores direct online met elkaar delen. Dat leidt soms tot verrassende of komische inzichten. Net als bij de No Panic workshop doorlopen we in stappen de vijf fases van presentaties en dialooggesprekken: van voorbereiden, openen, effectief afstemmen, tot overtuigend presenteren en met commitment afsluiten. Deze workshop duurt maximaal 1,5 uur en kan gemakkelijk worden ingezet bij seminars voor grotere groepen.

Ik ken Luuk vanuit verschillende grotere tenders, waaronder een reeks natte infra projecten met een omvang orde grootte 50 MEuro. Zelf heb ik het genoegen gehad om samen te werken op de winnende tenders SHERPA-IJsselmeergebied en Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen (GOBS) in de Provincie Flevoland. Luuk is een creatieve en ervaren communicator, maar ook een prettig persoon die je graag als kernteamspeler wilt inzetten. Als ik zijn aanpak kort mag samenvatten zou ik zeggen: maatwerk tot succes.

René Esser, Projectmanager Croonwolterendros

Samen verrassen, verleiden en veroveren?

Orator helpt organisaties bij het winnen van aanbestedingen, leidt EMVI-Engineers op en maakt ze wegwijs bij het schrijven van onderscheidende EMVI-plannen. Samen verrassen, verleiden en veroveren we jouw klant.