Word EMVI-Engineer. Lees het handboek en bekijk de video.

Beoordelaars van EMVI-plannen zoeken onderscheidend vermogen en onderbouwde keuzes. Wat is je projectvisie? Welke strategische uitgangspunten leiden tot welke (top)maatregelen? Hoe valideer je de resultaten? Ben jij een EMVI-Engineer? Lees het Handboek EMVI-Engineer en bekijk de bijbehorende instructievideo of: schrijf je in voor de Masterclass.

EMVI-plannen schrijven met de KANS Methode 2.0

Als tender specialist maakt Orator gebruik van de KANS methode 2.0, bij het ontwikkelen van een winnende tenderstrategie de projectvisie, strategische keuzes, topmaatregelen en het vertalen hiervan naar klinkend resultaat voor de opdrachtgever. Het gebruik van de zelfontwikkelde en succesvol toegepaste KANS Methode 2.0 verhoogt de kwaliteit van de inschrijving en daarmee de kans op scoren. De bereikte efficiency geeft rust in de organisatie, verlaagt de kosten en verhoogt de kwaliteit van het tenderproces. En niet te vergeten: het zorgt voor plezier door het overtuigend winnen van klanten! Bestudeer de essentie van de KANS Methode 2.0 in het Handboek EMVI-Engineer. Of schrijf je in voor de Masterclass EMVI-Engineer. Je kunt dan ook onbeperkt gebruik maken van de instructievideo ‘Zo werkt de KANS Methode 2.0’.

Tender specialisten willen meer

Als tender specialist heb jij voldoende skills in huis om te weten om welke specifieke aanpak een project vraagt. Je was namelijk al eerder bij de EMVI-planvorming of realisatie betrokken en weet dus heel goed hoe het er in het veld aan toegaat. Maar ook: wat een opdrachtgever belangrijk vindt en hoe je daar met een passende aanpak een antwoord op kunt geven. Je bent gewend om projecten en jezelf te ‘managen’ en dat gaat je goed af. Maar wat je soms lastig vindt is om die ervaring toe te passen in een tender, want dat blijkt toch een heel ander proces. Ontdek hoe je jouw ervaring kunt verrijken in de Masterclass EMVI-Engineer.

Villa Eijsberg: de trainingslocatie

In de ‘Gouden Bocht’ van Nootdorp, onder de schaduw van de oude dorpskerk en in het midden van de Dorpsstraat, ligt ‘Villa Eijsberg’, de trainingslocatie van Orator. Dit historische pand uit ca.1670 is het oudste stenen huis in de dorpskern. Villa Eijsberg werd bewoond door notabelen, was een herberg, later weer winkel annex woonhuis en tenslotte: communicatiehuis. De ‘Luggage Room’ biedt gastvrij onderdak aan trainers, cursisten en bezoekers die ongestoord willen coachen, trainen of vergaderen. Kijk voor meer informatie op www.villa-eijsberg.nl.

Villa Eijsberg

Schrijf winnende EMVI plannen

Om een winnend EMVI-plan te kunnen schrijven, ben je op zoek naar een methode die je kunt toepassen tijdens het schrijven van een EMVI-plan. Een methode die helpt om een ‘technische’ benadering om te zetten in een inschrijving die naadloos aansluit aan de belangen, doelen en ambities van de klant. Je wilt een EMVI-plan schrijven, dat leest als een roman. Waarbij direct op de eerste pagina al duidelijk is waar het onderscheidend vermogen van jouw aanpak ligt. Wat het rendement ervan is. En hoe de concurrentie daarbij met meters afstand achterblijft. Lees hoe je een ‘pitch’ maakt in het handboek EMVI-Engineer.  Of schrijf je in voor de Masterclass EMVI-Engineer. Je kunt dan ook onbeperkt gebruik maken van de instructievideo ‘Zo werkt de KANS Methode 2.0’.

Schrijf je in voor de Masterclass EMVI-Engineer

Heb je het Handboek EMVI-Engineer gelezen en de instructieviedo bekeken en wil je een stap verder gaan? Wil je winnende EMVI-plannen maken? Schrijf je dan in voor de Masterclass EMVI-Engineer. Maak kennis met de KANS Methode 2.0. Leer ‘live’ hoe je in vier stappen tot een winnende strategie, een blauwdruk voor een onderscheidend plan en een perfecte pitch kunt komen. De Masterclass EMVI-Engineer doorloop je in vier dagdelen. In de tussenliggende periode werk je in teamverband (in competitie) aan een winnende inschrijving en een overtuigende presentatie. Je maakt daarbij gebruik van het Handboek EMVI-Engineer en de instructievideo ‘Zo werkt de KANS Methode 2.0’. Het beste team sleept de gunning in de wacht! Download de flyer voor meer informatie.

Handboek EMVI nieuw

Bestel het Handboek EMVI-Engineer met een gratis online-video-training. Nu tijdelijk met 10% korting.

Als Tender specialist wil je uitsluitend winnende EMVI plannen schrijven. Het Handboek EMVI- Engineer helpt je om – met behulp van de KANS Methode 2.0 – in vier eenvoudige stappen tot een winnende inschrijving te komen. Van visiebepaling en maken van strategische keuzes, benoemen van topmaatregelen en gevalideerde resultaten tot een heldere planpitch en blauwdruk van de aanbieding. Bestel het Handboek EMVI- Engineer nu tijdelijk met korting voor € 44,95 (i.p.v. 49,95) incl. BTW en verzendkosten of download eerst een voorproefje. Na de ontvangen betaling sturen we je bij je bestelling een persoonlijke toegangscode tot de online-videotraining ‘Zo werkt de KANS Methode 2.0’. Deelnemers aan de Masterclass EMVI-Engineer kunnen gratis gebruik maken van de instructievideo.

Onze samenwerking met Luuk begon zo’n zeven jaar geleden. Met zijn KANS Methode 2.0 komen we snel tot een integrale visie en strategie. Luuk slaat de brug tussen technici en non-technici. Door zijn passie en sterke sociale vaardigheden prikkelt hij onze tenderteams, geeft hij richting en voegt hij waarde toe. Ons eindproduct wordt hierdoor sterker, compacter en helderder. Inmiddels heeft Luuk ons bij verschillende grote infra-tenders succesvol begeleid.

Gerrit Wemeijer, Tendermanagement Mobilis

Samen verrassen, verleiden en veroveren?

Orator helpt organisaties bij het winnen van aanbestedingen, leidt EMVI-Engineers op en maakt ze wegwijs bij het schrijven van onderscheidende EMVI-plannen. Samen verrassen, verleiden en veroveren we jouw klant.