TENDER ALS EMVI-ENGINEER

Maximaal scoren op kwaliteit

Overtuigend winnen met de hoogste EMVI-scores. Dat is waar je met je hele team voor gaat. Een knipoog en een knik van de beoordelingscommissie, een staande ovatie van een overtuigde opdrachtgever en een welverdiende schouderklop van je eigen achterban.

Hoe je het brengt, maakt het verschil

Als Orator ondersteun ik je graag met een strategisch brainstorm, tenderscan of review. Of tactisch door het maken van de aanbiedingspropositie en het faciliteren van de grafische blauwdruk. Operationeel help ik je met de redactie en/of een training als voorbereiding op een presentatie of interview.

 

Basiscursus EMVI-Engineer

Mijn tenderaanpak en -ervaring deel ik met je in de Basiscursus EMVI-Engineer. Hierin staat de KANS Methode 2.0 centraal. Het KANS Model koppelt jouw projectvisie aan de strategische keuzes (usp’s) van de expert en hun verifieerbare bijdragen aan de projectdoelstellingen en kwaliteitswaarden. Smart onderbouwd met eerdere prestaties. Zodat elke lezer begrijpt waarom je kiest voor een specifieke aanpak en wat de hiervan de waarde is. Meer weten over de KANS Methode? Bekijk de video.