SPETTEREND SEMINAR?

Ontmoeten, beleven en inspireren

De tijd dat je voor specifieke kennisverdieping een seminar bezocht, lijkt steeds meer voorbij. Want kennis vind je online: snel, goedkoop en precies op het moment dat je het nodig hebt. De seminars van nu zijn daarom veel meer gericht op ontmoeten, delen, beleven en inspireren. Deelnemers verwachten daarbij een luchtig menu, vlotte interactie en gemakkelijk herkenbare cases.

No Panic, ik test mijn Titanic

Tijdens deze interactieve seminar-act neem ik je mee in de onderwaterwereld. We varen langs gevaarlijke stromingen en imposante ijsbergen, op weg naar de bestemming: het commitment van een overtuigde klant. Ervaar zelf de sensatie van het (net-niet) ten onder gaan als gevolg van een gemiste communicatie-kans. En ontdek hoe het voelt als je onvermoede gevarenzones veilig passeert en ondanks dat toch comfortabel blijft drijven. Alle deelnemers gaan naar huis met een gesigneerd ‘logboek’.

 

Zelf aan de slag

Wat moet je doen om een succesvolle presentatie te geven? Het woord ‘VOEPS’ begrijpen: Voorbereiden, Openen, Effectief afstemmen, Presenteren en Sluiten. Elke fase kent haar eigen do’s and don’ts.

In het (werk) boekje ‘No Panic, ik test mijn Titanic’ zijn alle (meer dan 150!) tips overzichtelijk voor je uitgewerkt. Je vindt er ook handige checklists; gebruik ze bij de voorbereiding op je presentaties. Bestel het boekje per e-mail voor € 24,95 incl. BTW en verzendkosten of download eerst een voorproefje.

Bestel per mail!