SPETTEREND SEMINAR?

Ontmoeten, beleven en inspireren

De tijd dat je voor specifieke kennisverdieping een seminar bezocht, lijkt steeds meer voorbij. Want kennis vind je online: snel, goedkoop en precies op het moment dat je het nodig hebt. De seminars van nu zijn daarom veel meer gericht op ontmoeten, delen, beleven en inspireren. Deelnemers verwachten daarbij een luchtig menu, vlotte interactie en gemakkelijk herkenbare cases.

Make-it or Break-it

Een interactieve seminar-act over valkuilen en kansen in het omgaan met klanten. Met je smart Phone in de hand ontdek je in no-time je verbeterpunten rondom het Voorbereiden, Openen, Effectief Afstemmen, Presenteren en Sluiten van succesvolle presentaties. Je gaat naar huis met 150 tips die een zelfverzekerde presentator van je kunnen maken. Lees ze op je gemak na in het werkboekje ‘No Panic, ik test mijn Titanic’. Met Tips, Trics en Treasures. Gratis voor deelnemers.

 

Zelf aan de slag

Wat moet je doen om een succesvolle presentatie te geven? Het woord ‘VOEPS’ begrijpen: Voorbereiden, Openen, Effectief afstemmen, Presenteren en Sluiten. Elke fase kent haar eigen do’s and don’ts.

In het (werk) boekje ‘No Panic, ik test mijn Titanic’ zijn alle (meer dan 150!) tips overzichtelijk voor je uitgewerkt. Je vindt er ook handige checklists; gebruik ze bij de voorbereiding op je presentaties. Bestel het boekje per e-mail voor € 24,95 incl. BTW en verzendkosten of download eerst een voorproefje.

Bestel per mail!